Wait, what?! Rodanya van ’Temptation Island’ slaat iedereen met verstomming door zwangerschap aan te kondigen

Print
Wait, what?! Rodanya van ’Temptation Island’ slaat iedereen met verstomming door zwangerschap aan te kondigen

Foto: VIJF

De meeste Temptation Island-deelnemers pronken na het programma met een nieuwe neus, vollere lippen, of een grotere voorgevel. Ook Rodanya is niet anders, alleen is het bij deze deelneemster haar buikje die de komende maanden zal groeien. Yep, de ex-wederhelft van Morgan slaat iedereen met verstomming door haar zwangerschap aan te kondigen, en niemand weet wie de vader is.

Voor nieuws als dit onderbreken we maar al te graag onze Netflix-marathon. Rodanya, die afgelopen jaar aan ‘Temptation Island’ deelnam als helft van een koppel, is zwanger. Dat maakte de 21-jarige zelf bekend op Instagram. Hoewel het niet de eerste Temptation-baby is, verspreidt het nieuws zich als een lopend vuurtje. Want waren Rodanya en Morgan niet uiteen?!

 

WIE IS DE VADER?

Volgers op sociale media blijven dan ook achter met één en dezelfde vraag: wie is de vader? Rodanya en Morgan leken destijds zonder kleerscheuren uit de ultieme relatietest te komen, maar dat was buiten het avontuurtje tussen Rodanya en verleider Danicio gerekend.
 


 

JUST THE TWO OF US

Zelf houdt Rodanya voorlopig de lippen stijf op elkaar. Al laat ze in het bijschrift van de foto uitschijnen dat ze de baby alleen wil opvoeden. “Ik ben verliefd op een klein mensje, alleen heb ik hem nog niet ontmoet. Alleen wij tweetjes”, schrijft ze bij de foto.

To be continued!

Meer over Temptation Island

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video