Gespot: de boerderij van Romina (en boer Jan) uit ‘Boer Zoekt Vrouw’ staat te koop

Print
Gespot: de boerderij van Romina (en boer Jan) uit ‘Boer Zoekt Vrouw’ staat te koop

Foto: Instagram | Romina Paret

De – sexy – boer heeft Romina Paret te strikken gekregen, maar het ziet ernaar uit dat de ‘Boer zkt Vrouw’-deelneemster misschien toch niet gemaakt is voor het ‘boerenleven’. Als we de juiste assumptie maken althans, want de West-Vlaamse schone heeft haar boerderij te koop gezet.

Dankzij wat recreatief stalken van onze redactrice – die naast het stalken ook op zoek is naar een huis - kwamen we via Immoweb terecht bij een boerderij die ons wel heel erg bekend voorkwam. Trouwe volgers die we zijn, herkenden we de twee paarden op de foto’s van Immoweb uit de Instagram Stories van Romina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dudzeelse prairiepaarden ??

Een bericht gedeeld door Mina (@romina_paret) op

 

De boerderij ligt op een boogscheut van badstad Zeebrugge en beschikt over 3000 m² grond om diertjes op te vergaren. Mensen die de brunette al wat langer volgen, weten dat er reeds heel wat werkuren in het opknappen van dit stulpje kropen. Gegadigden kunnen contact opnemen via de immowebsite.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

In love with my own house #farmhouse #iboughtahouse #excited #farmlife #garden #green #myownplace #homeiswheretheheartis

Een bericht gedeeld door Mina (@romina_paret) op

 

 

BOER VINDT VROUW

Romina en de gegeerde boer Jan leerden elkaar kennen tijdens ‘Boer Zoekt Vrouw’ en zijn sindsdien stapelverliefd. Rond de eindejaarsperiode trok Romina nog vijf weken naar Australië om wat quality time door te brengen met haar cowboy. Een reis die niet zonder obstakels verliep, want het tweetal was plotseling dakloos na de passage van een zware orkaan. Niet heel veel later maakte boer Jan dan ook bekend voorgoed terug naar België te komen, waar het koppel samen een toekomst kan uitbouwen.

Wat de reden is voor de verkoop is vooralsnog onbekend. Een grotere boerderij misschien? Is er sprake van gezinsuitbreiding? Time will tell…

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Mina (@romina_paret) op

 

Meer over Boer zkt Vrouw

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video