Wow! Adele ziet er strakker uit dan ooit en dat heeft ze te danken aan deze sport

Print
Wow! Adele ziet er strakker uit dan ooit en dat heeft ze te danken aan deze sport

Foto: Isopix

Sinds haar scheiding van Simon Konecki haalt Adele (31) alles uit het leven. De Britse popster ziet er dan ook beter uit dan ooit tevoren, dat merkten heel wat fans op toen de zangeres poseerde tussen de ‘Spice Girls’. En gelukkig is Adele niet te bescheiden om haar workoutgeheimen te delen. In ‘The Sun vertelde ze haar strakke lichaam aan deze vorm van pilates te danken.


 

REFORMER PILATES

Adele is tegenwoordig een trouwe pilates-fan, en dan hebben we het specifiek over reformer pilates. Bij deze vorm van pilates wordt het alom gekende yogamatje ingeruild voor toestel dat heel veel weg lijkt te hebben van een middeleeuws marteltuig. Door de veren waarover het toestel beschikt, kan de weerstand geregeld worden en bepaal je dus hoe intensief je wil sporten.

 

Een strak lijf heb je te danken aan het traag uitvoeren van de oefeningen. Een pluspunt dat hieruit voortvloeit is dat je je hele lichaam traint zonder al te veel te zweten. Maar vergis je niet, pilates mag dan wel weinig zweten inhouden, het blijft hard zwoegen. De yoga-invloed vervaagt dan ook sterk bij deze sport.

Hoewel de zangeres al meer dan zes kilo kwijtspeelde door reformer pilates, vertelt een goede vriend dat ze zich niet focust op gewichtsverlies, maar het wel mooi meegenomen is. Andere celebrities die je vaak op een pilates reformer kunt spotten zijn Jennifer Aniston, Madonna en Kate Winslet.

Meer over fitness

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video