ZIEN! Meghan Markle en Beyoncé ontmoeten elkaar tijdens de première van ‘The Lion King’

Print
Gisteren vond de première van ‘The Lion King’ plaats. Het perfecte moment voor Prins Harry en Meghan Markle om even aan het ouderschap te ontsnappen. Maar tevens ook de ideale gelegenheid om twee powervrouwen zoals Beyoncé en de hertogin van Sussex elkaar te laten ontmoeten. Al verliep dat niet helemaal volgens protocol…

Beyoncé mag dan wel een echte queen zijn in de muziekwereld, volgens de royale etiquette moet de ster nog steeds het onderspit delven voor iemand als Meghan Markle, die voor de gelegenheid samen met haar prins naar Wimbledon afzakte.

Na de première van Disney’s ‘The Lion King’ volgde een ontmoeting met de cast. Beyoncé, een groot bewonderaar van Meghan Markle, liet toch enkele steken vallen. Zo zou de zangeres na de Prins Harry en de hertogin gearriveerd zijn, wat een royale no go is. Ook zou Queen B Meghan aangesproken hebben als ‘mijn prinses’, wat ook niet helemaal klopt.

Maar ach, voor de rest niets dan vriendschappelijke knuffels en lovende woorden over baby Archie. Eigenlijk geen vuiltje aan de lucht als je het ons vraagt. En de echte Queen zal het Beyoncé ook wel kunnen vergeven, zeker?

Meer over celebrity

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video