Altijd al in een Amerikaanse airstream trailer willen verblijven? Het kan gewoon in Nederland!

Print
Altijd al in een Amerikaanse airstream trailer willen verblijven? Het kan gewoon in Nederland!

Foto: Green Wedding Shoes | Clarisse Rae

Mag je jezelf een fervente pinner noemen, en heb je dan ook een uitgebreid Pinterest board over reizen? Dan zweeft daar vast en zeker ergens een foto tussen van een typische Amerikaanse airstream trailer. Yep, zo’n overnachting staat ook op onze bucket list. Alleen zit een tripje naar Amerika er nu niet meteen voor iedereen in. Geen probleem, want blijkt dat er zo’n heel retro trailerpark net over de grens ligt!

Airbnb laat dagelijks nog steeds duizenden mensen dagdromen met z’n pittoreske plaatjes van de airstream trailer in Joshua Tree. Helaas zorgt ons spaarvarkentje ervoor dat het dan ook bij dromen blijft, want Amerika ligt nu niet bepaald naast de deur. Texel in Nederland daarentegen ligt slechts op een paar uurtjes rijden van Antwerpen. En toeval wil dat je ook daar kunt overnachten in een airstream, te midden van de Waddeneilanden.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Urban Armor Gear (@urbanarmorgear) op

 

Camp Silver ligt ver weg van de hectiek van de stad, op twintig minuten varen van het vasteland. Het is een mini resort op een stille plek waar je kunt genieten van de natuur, maar bovenal je Instagram compleet kunt maken met kiekjes van een echte Amerikaanse airstream, die dan ook nog eens ingericht is als een luxe hotelkamer. *da-ag*

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Joor (@joorkitchen.nl) op

 

Naast ontspannen in je eigen trailer kun je ook de stilte opzoeken in de Pacific Dome tent, je ontbijt gaan verorberen, of heerlijk relaxen in de privésauna waarover enkele airstreams beschikken. Reserveren doe je vanaf 250 euro voor twee nachten, wat het mininum verblijf is. In ruil krijg je je eigenste airstream caravan met alle moderne faciliteiten, inclusief een uitgebreid ontbijtbuffet. Wil je er een privésauna bovenop, dan betaal je zo’n 60 euro meer.

Bon, wanneer vertrekken we?

www.campsilver.nl

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Machteld Raadsen (@machteldraadsen) op

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door HUISnummer5 - Interieurontwerp (@huisnummer5) op

 

Meer over Reizen

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video