KOMONO brengt exclusieve collectie uit voor 'Tomorrowland' en die wil je hebben

Over een week is het éindelijk zover: dan feesten duizenden mensen twee weekenden lang alsof hun leven ervan afhangt op Tomorrowland in Boom. Het festival is uitgegroeid tot één van de hipste ter wereld, ook op fashion vlak. Elk jaar zijn de festivalgangers tot in de puntjes uitgedost, dus besloten het Belgische accessoiremerk KOMONO en Tomorrowland de handen in elkaar te slaan voor een exclusieve collectie.
Print

Het is al de vierde keer dat KOMONO en Tomorrowland samenwerken, maar dit jaar is het wel heel speciaal, want beiden hebben iets te vieren. Voor KOMONO is het de 10de en voor Tomorrowland de 15de verjaardag. Dubbel feest dus! Het resultaat van deze toffe samenwerking? Een minicollectie bestaande uit vier zonnebrillen en twee horloges. 

And it's preeeetty! De rode draad doorheen de designs zijn de kleuren roze en zwart. De brillen komen in een meer geometrisch design, maar ook afgeronde modelletjes zijn beschikbaar. Tot slot staat er op elk item de inscriptie: "live today, love tomorrow, unite forever". Helemaal in thema dus, en klaar voor een weekend fabulous feesten.

Jij zin om het leven door een roze bril te bekijken én zeker op tijd te zijn bij je favoriete optredens? De collectie is vanaf nu beschikbaar via de website van KOMONO. Met 79 euro voor een bril en 69 euro voor een horloge hoef je al helemaal niet te twijfelen. 

Meer over Festivals

Meest recente video's

Meer video