100% festivalproof met deze 4 make-uplooks!

Een leuke outfit en wat oogschaduw in een mooi kleurtje, meer heb je niet nodig voor een oogverblindende festivallook. Met de Color Queen-oogschaduw op basis van olie kost het je welgeteld twee seconden om die make-up aan te brengen. Een keer vegen met je vinger is voldoende voor een coole pops of colour-look en dankzij de olie die ze bevatten, behouden de kleuren hun intensiteit extra lang. Kortom, 100% festivalproof!

Experimenteer erop los met twaalf coole kleurtjes, van prachtig koningsblauw tot shiny gold, met een matte, glanzende of parelmoeren finish. Of leer simpelweg een van deze originele make-uplooks.

1. Cat-eye queen
Kleur: 16 - Determination (zwart)
Werkwijze: Veeg wat Color Queen Determination-oogschaduw aan je vinger en kleur je ooglid helemaal in. Om een cool cat-eye-effect te creëren, werk je vervolgens van de bovenkant van je ooglid naar de buitenzijde van je wenkbrauw toe. Veeg ook wat oily eyeshadow van je buitenste ooghoek naar je wenkbrauw. Om de look verder te verfijnen, kun je tot slot gebruikmaken van een fijn make-uppenseeltje.

2. Studio 54-style
Kleur: 39 - Iconic (groen) en 05 - Ruler (roze)
Werkwijze: Creëer een groene rand rondom je ogen door met je vinger of een penseel wat Color Queen Iconic-oogschaduw uit te vegen over je oogleden en net onder je ogen. Het stukje tussen je oogleden en je wenkbrauwen vul je op met Color Queen Ruler-oogschaduw. Resultaat: een seventieslook in Studio 54-stijl.

3. Pink Diva
Kleur: 05 - Ruler (warmrood)
Werkwijze: Roze haar, roze outfit én roze oogschaduw. Festivaldiva’s gaan deze zomer voor pink all-over. Meer is beter in dit geval, dus hou je vooral niet in en breng extra veel Color Queen-oogschaduw aan op je oogleden. Veeg de kleur uit tot net onder je wenkbrauwen en tot voorbij je binnenste ooghoek voor een trendy diva-effect. Werk eventueel af met een vleugje zwarte mascara.

4. Festivalnimf
Kleur: 37 - Extraordinaire (oranjeroze)
Werkwijze: Dit oranjeachtige roze is een van de trendkleuren deze zomer. Heb je een wat lichtere huidskleur, dan zorgt deze tint voor net genoeg contrast om je een frisse zomerlook te geven. Veeg hem royaal uit over je oogleden - gebruik gerust je vingers - en veeg ook wat oogschaduw onder je ogen. Werk eventueel af met een fijn bruin potloodstreepje onderaan.
 

Color Queen-oogschaduw is beschikbaar in twaalf kleuren met een matte tot glanzende finish. Ontdek je favoriete kleur bij Kruidvat of Di en ga voor een oogverblindende festivallook!

"VAN TRADITIONELE CHINESE GENEESKUNDE TOT BAANBREKENDE ANTI-AGING VERZORGING "