Fictie wordt realiteit: Bab Buelens en Vincent Banic uit 'Familie' vormen een koppel

Print
Fictie wordt realiteit: Bab Buelens en Vincent Banic uit 'Familie' vormen een koppel

Foto: Instagram @babmjb

In 'Familie' liep het minder goed af voor Emma en Guido, maar voor Bab Buelens en Vincent Banic draait het verhaal net iets anders uit. Het vermoeden bestond al langer dat de twee een koppel vormen, maar nu maken ze hun relatie - zo goed als - officieel.

Het was een erg emotioneel moment toen Bab Buelens afscheid nam van haar collega's bij 'Familie'. Daarmee kwam er ook een einde aan het duo Emma en Guido. Maar de fictie maakte plaats voor realiteit met de laatste instagramposts van de acteurs.

Bab en Vincent plaatsten beiden dezelfde (intieme) foto op hun Instagrampagina's zonder veel uitleg. Aan de stortvloed van reacties door vrienden, familie en collega's werd het al snel vrij duidelijk dat de twee hiermee hun relatie 'insta-official' maken. Zo reageert 'Familie'-acteur en collega Maxime De Winne: "Ons mooi koppel".

Wie iets of wat een oplettend oog bezit, had al langer in de gaten dat de tortelduifjes naast de set veel met elkaar optrokken. Zo'n grote verrassing is het uiteindelijk dus niet, vindt ook Twitteraar Sabrina. Wij wensen het koppeltje in ieder geval heel veel liefde toe! En nu weten we ook meteen voor wie Bab haar 'sexytime'-outfit draagt die ze toonde aan Jani...

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

...

Een bericht gedeeld door vincentbanic (@vincentbanic) op

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video