Cuteness overload: prins Harry en Meghan Markle delen foto's doopsel Archie

Print
Cuteness overload: prins Harry en Meghan Markle delen foto's doopsel Archie

Foto: ISOPIX

Het was ongetwijfeld hét nieuws van het jaar in koninklijke kringen: het kleine wondertje genaamd Archie van prins Harry en Meghan Markle. We kregen 'm nog niet zo vaak te zien, maar na zijn doopsel - die in alle stilte gebeurde - gaven de trotse ouders enkele foto's vrij.

Hij is nog maar zo'n twee maanden oud, maar afgelopen zaterdag werd kleine Archie gedoopt. Achter gesloten deuren weliswaar, tot grote teleurstelling van vele Britten. Het is niet de eerste keer dat Harry en Meghan ervoor kiezen om te breken met traditie. Hoewel er dus geen pers aanwezig was, gaven de gelukkige ouders enkele foto's vrij via hun Instagram-account.

Op de eerste foto kunnen we bijna de hele koninklijke familie zien: prins Charles en Camilla, prins William en Kate, Meghans moeder Doria Ragland en tenslotte Lady Jane en Lady Sarah, de zussen van prinses Diana. Grote afwezige? Queen Elizabeth, die andere verplichtingen had. 

Op de tweede foto zien we het gezinnetje: Harry, Meghan en Archie. En let ook vooral even op hoe Meghan naar haar echtgenoot kijkt. SMELT!

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video