Chic! Sophie Turner onthult haar Louis Vuitton-trouwjurk op Instagram

Print
Chic! Sophie Turner onthult haar Louis Vuitton-trouwjurk op Instagram

Foto: Instagram | Joe Jonas

Sophie Turner (23) gaf afgelopen weekend voor de tweede keer haar jawoord aan Joe Jonas (29), en dat deed ze deze keer in het Zuiden van Frankrijk. Foto’s van haar Louis Vuitton-trouwjurk bleven tot nu toe uit, en paparazzi die toch een poging deden om een glimp van de bruid op te vangen kregen een niet te verstane f*ck you. Maar vanochtend postte de ‘Game of Thrones’-actrice dan toch een kiekje van haar droomjurk. Wow!


Joe Jonas mocht Sophie Turner voor de eerste keer zijn vrouw noemen toen ze na de Billboard Awards naar het altaar schreden in een typisch kapelletje in Las Vegas. Afgelopen weekend, zo’n twee maanden later, gaven ze een uitbundig trouwfeest voor al hun vrienden en familie. Het kapelletje werd voor de gelegenheid ingeruild voor een riant kasteel in Sarrians, en Elvis Presley-imitators moesten plaatsmaken voor een gastenlijst die bol stond van celebrities zoals Maisie Williams, Diplo, Wilmer Valderrama, Ashley Graham,…

De jurk bleef tot voor kort groot geheim, al wisten we wel dat ze van de hand van Nicholas Ghesquière kwam, creative director bij Louis Vuitton. Maar gelukkig bevrijdde Turner ons vanochtend van onze nieuwsgierigheid door een foto van haar jurk te posten.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mr and Mrs Jonas Photo by @corbingurkin

Een bericht gedeeld door Sophie Turner (@sophiet) op

 

Sophie koos voor een traditioneel A-lijn design met veel kant, lange mouwen en een vierkante open rug. De voorkant was voorzien van een plunging neckline en tailleband. Ook een sluier was aanwezig, en die was net zoals de jurk prachtig.

Dat de 23-jarige actrice voor Louis Vuitton koos, is geen verrassing, aangezien Turner sinds dit jaar ambassadrice is van het Franse modehuis.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Absolut beauty @sophiet

Een bericht gedeeld door ?? (@nicolasghesquiere) op

 

 

Meer over trouwen

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video