Doen! Drink dit weekend gratis cocktails op een geheim Instaworthy dakterras in Antwerpen

Print
Doen! Drink dit weekend gratis cocktails op een geheim Instaworthy dakterras in Antwerpen

Foto: Shutterstock

Daken afschuimen is ook deze zomer weer één van onze favoriete bezigheden. Want wat heeft een mens nog meer nodig dan een prachtig uitzicht over een bruisende - niet in zijn minst onder invloed van alle bubbels en cocktails die rijkelijk vloeien – stad, vergezeld door een cocktail in de hand. Akkoord? Maak je avonden komend weekend dan vrij en lees even mee!

Prille zomeravonden dienen gevierd te worden. En laat dat nu net hetgeen zijn wat Vintense ICE ook in gedachten had. Kom daarom op vrijdag 5 en zaterdag 6 juli meevieren op een idyllisch dakterras in Berchem. Maakt niet uit of je daarna nog achter het stuur moet kruipen of je jezelf eens goed wil laten gaan, want de nieuwste cocktails van het merk zijn alcoholvrij. Een katervrije Hugo, Bellini of Americano Spritz? Yes, please!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Vintense ICE (@vintenseice) op

 

Voel je het al kriebelen? Ga dan op zoek naar het Vintense ICE welkomstpatio in de Coveliersstraat in Antwerpen-Berchem, waar een lift je naar het geheim dakterras van YUST zal brengen en twee gratis cocktails op je zullen staan wachten en je er een onbetaalbaar uitzicht bovenop krijgt.

 

PRAKTISCH

  • Wanneer? Vrijdag 5 juli van 17u tot 22u en zaterdag 6 juli van 14u tot 20u
  • Waar? YUST, Coveliersstraat 2 te Antwerpen

Meer over Cocktails

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video