It's playtime! 6 tips om jullie seksleven een boost te geven

Print
It's playtime! 6 tips om jullie seksleven een boost te geven

Foto: Shutterstock

Volgens een onderzoek van International Communications Research zegt 59% van de ondervraagde mannen en vrouwen dat het er wel wat heter aan toe mag gaan in de slaapkamer. Komààn, dat kan beter, niet? Wil jij ook iets meer 'Fifty Shades' in de slaapkamer, zonder een van je kamers te moeten ombouwen naar een sex dungeon? Maak je geen zorgen, de juiste dosis humor, tips en tools kunnen al wonderen doen.

 

1. VERKLEEDPARTIJTJE = STOEIPARTIJTJE

Trek je lingerielade open en haal er de pikanste lingeriesetjes uit. Hou 'm even in spanning door een satijnen kimono over dat alles - of moeten we zeggen niets - aan te trekken. 

Een andere optie is natuurlijk rollenspel. Haal dat oud carnavalskostuum van onder het stof en verwelkom hem na het werk als sexy verpleegster of catwoman.

 

2. WE SPELEN EEN (SEXY) SPEL VANAVOND!

Haal een gezelsschapsspel uit de kast en pas de spelregels aan. Laat je partner bijvoorbeeld betalen met kledij in plaats van Monopoly-geld. Of wat dacht je van een potje 'Naked Twister'?

 

3. SEKSBUCKETLIST

Haal die Kama Sutra vanonder het bed en stel een sexy todolijstje op. Bijvoorbeeld van alle standjes die jullie nog samen willen uitproberen. Of plaatsen waar je elkaar wil veroveren.

 

4. ZET JE BESTE BEENTJE VOOR

Laat jij het bootylicious dansen liever over aan Beyoncé en draait een lapdance bij jou op het tegenovergestelde uit? Geen probleem! Vergeet dat cliché gedoe en leg een leuk nummer op waarop jullie samen jullie gekste dansmoves aan elkaar tonen. In jullie blootje...

 

5. DON'T FAKE IT TILL YOU MAKE IT

Draaide dat leugentje om bestwil ook uit op een routinestandje dat je eigenlijk oersaai vindt? Laat hem niet langer in de waan en maak bijvoorbeeld met een grapje duidelijk dat dat ene standje uiteindelijk toch niet je ding is.

 

6. DOORBREEK DE SLEUR

Nee, we zetten je niet aan tot vreemdgaan of ongewenste triootjes. Probeer eens ander standje, of blaas nieuw leven in jullie escapades door er een seksspeeltje bij te betrekken. Simpelweg een andere plaats of tijdstip kiezen, kan al voor een zalig oooooorgasme zorgen. 

 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video