Annelien Coorevits en Olivier Deschacht gaan na 13 jaar uit elkaar

Print
Annelien Coorevits en Olivier Deschacht gaan na 13 jaar uit elkaar

Foto: Instagram | anneliencoorevits

‘Temptation Island’-presentatrice Annelien Coorevits en voetballer Olivier Deschacht hebben beslist na 13 jaar een punt achter hun relatie te zetten. De twee gaan als vrienden uit elkaar voor de kinderen, staat in Dag Allemaal te lezen.

Het leek afgelopen week nog koek en ei te zijn toen foto’s verschenen van het gezinnetje in Disneyland Parijs, maar helaas hebben Annelien Coorevits en Olivier Deschacht de scheiding in gang gezet. Annelien zou ook al uit het huis getrokken zijn en niet veel verder van de gezinswoning gaan wonen zijn.

 

Een knappe talentvolle ex-Miss België, een populaire voetballer en twee schatten van kinderen. Het leek een picture perfect, maar helaas geen happy ending voor dit sprookje. Het tweetal was al dertien jaar samen, en in 2017 gaven ze elkaar hun jawoord nog in het bijzijn van dochter Elena (8) en hun zoontje Luis (4). Annelien liet in een interview met HUMO zich nog ontvallen niet te geloven in het concept van de ware liefde. “Ik zie Olivier enorm graag, hè. Maar als Disney-fan vond ik het jammer dat met ouder worden ook het besef kwam dat de prins op het witte paard niet bestaat.”

Een precieze reden voor de breuk is niet bekend. Wel willen ze koste wat het kost de vrede bewaren voor de kinderen, vandaar ook het uitje naar Disneyland.

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video