Zoë Kravitz stapt in huwelijksbootje en kiest een wel erg opvallende outfit

‘Big Little Lies’-actrice Zoë Kravitz (31) en hubby Karl Glusman (31) trokken afgelopen weekend naar de stad van de liefde om er hun jawoord aan elkaar te geven. De twee trouwden enkele maanden geleden al, maar de festiviteiten vonden pas later plaats. Wie foto’s van een bruid in prinsessenjurk verwachtte, is eraan voor de moeite. Lenny Kravitz’ dochter koos voor een wel heel opmerkelijke outfit.
Print

Dat Zoë Kravitz alle poofy toestanden aan zich voorbij zou laten gaan, hadden we op zich wel zien aankomen. En toch wist de ‘Big Little Lies’-ster ons allemaal te verrassen. Zoë verscheen voor haar grote dag in een minuscuul visnetjurkje van Danielle Frankel, dat volledig versierd was met parels. Ze combineerde dat met een – momenteel op en top trendy – wit fietsbroekje en passende beha. Hakken moesten plaatsmaken voor witte flats en in haar handen droeg ze een geknoopt tasje van The Row. Allesbehalve traditioneel, maar wij zijn fan!

De impressionante gastenlijst mocht afzakken naar Parijs, waar Lenny Kravitz maar al te graag zijn stulpje uitleende voor het huwelijk. Vrijdag vond er ook al een rehearsal dinner plaats, waar menig celeb gespot werd. Denk maar aan BLL-collega’s Reese Witherspoon, Laura Dern en Shailene Woodley, maar ook Cara Delevingne, Chris Pine en Denzel Washington.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Real RUNWAY MAGAZINE ® (@realrunwaymagazine) op

 

Meer over trouwen

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video