8 rare dingen die iedereen in de auto doet

Print
8 rare dingen die iedereen in de auto doet

Foto: Pinterest

Als jij een auto hebt, breng je er vast wel enkele uurtjes per week in door, en kweek je enkele gewoontes. Sommige al wat specialer dan de andere. Benieuwd wat zoal de vreemdste gewoontes zijn (die jij ook sowieso doet!)?

De muziek stiller zetten

Als je een huisnummer of straat zoekt, dan moet en zal de muziek uit zijn en mag er geen geluid zijn. Hoe moet jij anders die nummers lezen?

Tegen gps praten

‘Nondedju Thomas’, wanneer je zelf door onoplettendheid fout bent gereden en moet omdraaien…

Karaoke

Om aan carpool karaoke te doen hoef je écht niet met twee te zijn, het refrein én de backing vocals? Jij kan het allemaal!

Trage mensen aankijken bij voorbijrijden

‘Ge moogt hier wel 70 hé’. Of mensen die zo traag rijden er ook echt zo stom uit zien? Jij checkt het altijd even in het voorbijgaan.

Geluid moet op even nummer staan

Aaah, je favoriete nummer op de radio: even luider zetten dus! Maar owee als het een oneven nummer is, dat kan je niet aan. In stapjes van twee is i-de-aal!

Minuten inhalen

Aankomen over 31 minuten? Dat had je gedacht, jij maakt er 27 van!

Remmen om niet te hoeven schakelen

Van ver zie je al dat het rood is, maar terugschakelen? No way. Jij remt liever en blijft rustig doorrijden, net traag genoeg om het licht nét op groen te laten springen wanneer jij passeert.

Blijven zitten

Je komt thuis aan en nét komt er een goed liedje op de radio. Snel naar binnen lopen en de radio opzetten is geen optie, jij blijft liever nog enkele minuten in je auto zitten. Not weird. At all.

 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video