Time to binge! Dit verschijnt er in juli op Netflix

Print
Time to binge! Dit verschijnt er in juli op Netflix

Foto: Netflix

Het mag dan wel zomer zijn, maar dat wil niet zeggen dat we niet af en toe gezellig in de zetel kunnen kruipen voor een sessie bingewatchen. Zeker niet als je weet welke kleppers er deze maand op Netflix verschijnen. Wij zetten de leukste voor jullie op een rijtje!

Stranger Things seizoen 3

Vanaf vandaag zijn er acht nieuwe afleveringen te zien van 'Stranger Things'. Die zullen zich afspelen in 1985 en volgen de gebeurtenissen uit seizoen 2 op. We zijn heel erg benieuwd wat Mike, Eleven en co ons voorschotelen deze zomer!

Queer Eye seizoen 4

The Fab Fibe is back! Bobby, Karamo, Tan, Antoni en Jonathan zijn terug om de Verenigde Staten een beetje mooier te maken. Vanaf 19 juli kijk je naar de nieuwe afleveringen die zich afspelen in Kansas City. Yas!

Bridesmaids

Hoe iconisch is de film 'Bridesmaids' zelfs? Het verhaal van de knotsgekke bruidsmeisjes brengt ons elke keer weer aan de lach, en nu ook, want hij is gewoon onmiddelijk beschikbaar om te streamen!

It

De engste clown ever? IT! Het verhaal van Stephen King heeft ongetwijfeld al heel wat mensen nachtmerries bezorgd. Geen schrik van clowns? Dan kan je op 12 juli huiveren in de zetel met wat chips in je handen. 

La Casa de Papel seizoen 3

In de eerste twee seizoenen van 'La Casa de Papel' zagen we de grootste roof in de geschiedenis in Spanje. El Profesor en zijn team trekken weg na de succesvolle smokkel, maar dat loopt niet zoals gepland... Zet 19 juli maar alvast in je agenda!

Orange Is the New Black seizoen 7

Het is zover: binnenkort nemen we met z'n allen afscheid van de volledige 'Orange Is The New Black' familie. Na zes seizoenen vonden de makers het welletjes geweest en wordt er een einde aan gemaakt met het zevende seizoen. Op 26 juli kunnen we alle afleveringen zoals gewoonlijk weer in één ruk bingewatchen. Zorg alvast dat je een voorraad zakdoekjes inslaat!

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video