WHY OH WHY WETEN WE DIT NU PAS? Dit badkamerproduct is het perfecte redmiddel als jouw conditioner op is!

Print
WHY OH WHY WETEN WE DIT NU PAS? Dit badkamerproduct is het perfecte redmiddel als jouw conditioner op is!

Foto: Unsplash - Element 5 Digital

We kennen het allemaal wel: je koopt een nieuwe shampoo en conditioner in de winkel, gebruikt deze enkele weken en dan merk je plots dat één van de twee al op is. Jep, het is weer zover, je zit zonder conditioner. Niet getreurd: jouw haar hoeft niet als stro aan te voelen, er is namelijk nog een middeltje dat je kan gebruiken om je haar zacht te maken, en je hebt het so-wie-so al in je badkamer staan.

The struggle is real: de ene douchebeurt is er niets aan de hand, de volgende is jouw conditioner plots op terwijl jij nog ton-nen shampoo over hebt. Gelukkig betekent dit niet dat jij niets meer kan doen om jouw haar te redden. Het wondermiddel? Body lotion!

Say what?!

Yes, you read that right! Net als conditioner bevat body lotion hydraterende en verzachtende bestanddelen, die niet enkel werken op je huid, maar ook wonderen doen voor je haar. Mocht je conditioner nog niet op zijn, is het toch de moeite of af en toe een maskertje van body lotion op je lokken te smeren. Ook voor mensen die last hebben van een jeukende of droge hoofdhuid, kan body lotion wonderen doen (#kapperstip!).

Aha, wij weten naar welke bus we grijpen als we weer eens zonder conditioner zitten!

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video