#beattheheat: op deze locaties is het al-tijd fris!

Print
#beattheheat: op deze locaties is het al-tijd fris!

Foto: Unsplash - Kalaca Studio

Met de aanhoudende hitte van de afgelopen dagen is het binnenshuis niet altijd even aangenaam. Naar buiten gaan klinkt alleen maar leuk als het om een terrasje gaat, de rest voelt eerder aan als een marteling. Think twice: op deze locaties kan jij de koelte opzoeken!

Parkeergarages

Ergens naartoe met de auto? Blijf dan wat langer in de parkeergarage hangen. Deze bevinden zich meestal onder de grond, en zijn net zoals de meeste kelders erg koel. Ideaal dus!

Fitness

Het klinkt misschien als een ongewone suggestie, maar in de fitness draait de airco dezer dagen vollebak! Zolang je de ramen toe houdt, is het binnen dus écht fris. Voila, nu heb jij geen enkel excuus meer om niet te gaan! 

 

Koelafdeling supermarkt

Het was ooit een bekend evenement op Facebook, maar ook deze zomer is de koelafdeling van de supermarkt een populair oord. Tijdens winterdagen loop je er liefst zo snel mogelijk voorbij, maar nu bekijk je ieder potje yoghurt met volle bewondering. Cooling down at it’s best!

Ikea

Een hele beproeving indien je met je partner gaat, maar ze hebben wel balletjes, airco én ijs. Zeker de moeite waard dus. Bovendien kun je er de hele middag ongestoord rondhangen en verschillende bedden en zetels uittesten.

 

Kerk

Sommige mensen doen het wekelijks, anderen zetten er nooit een voet binnen: we hebben het over de kerk. Door de grootte van het gebouw en de traditioneel kleine ramen warmt een kerk zelden tot nooit heel hard op, dus als jij op zoek bent naar verkoeling is dit de ideale plaats. Neem een boekje mee en zet je enkele uren op de bank. Rust én koelte verzekerd.

Cinema

Geen typische zomeractiviteit maar toch eentje die de moeite waard is. In de cinema is het standaard vrij koud, zo ook tijdens de zomermaanden. Kies dus snel een film uit, et voila, een paar uur koud plezier gegarandeerd!

Indoor skipiste

Raar maar waar, ook de indoor skipiste is geopend tijdens de zomer. Zie jij het dus écht niet meer zitten, ga dan eens een middagje skiën!

 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video