Aandacht, bleekscheten! Met deze bruinversnellers bekom je misschien toch die donkere teint waar je van droomt

Het moment om in korte rokjes te paraderen is eindelijk aangebroken, za-lig! Minder zalig is het feit dat onze benen nog steeds meer weg hebben van een paar reflecterende paaltjes dan een koppel bruine stelten. Geen paniek als je bij het bleekschetenclubje hoort, want wij hebben zowaar de oplossing gevonden. Snelbruiners, ook wel gekend als zonnebrandolie. Ze verschillen met gewone zonnebrandcrème omdat ze vaak een bruiningsbooster bevatten en krijgen eersteklas reviews van over de hele wereld.
Print

 

WAT IS DAT MET DIE TANNING ACCELERATORS?

Al je een fervente Instagrammer bent, zag je vast al eens reclame van The Fox Tan of Bali Body passeren. Beide merken staan bekend om hun magische goedjes die je in één-twee-drie van een exotisch tintje voorzien. En dan hebben we het niet over zelfbruiner, maar bruiningsversnellers. In die bruiningsversnellers zitten ingrediënten die de pigmentaanmaak in je huid stimuleren. Denk maar aan de natuurlijke stof bètacaroteen, een kleurstof die eten hun gele/oranje kleur geeft.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door BALI BODY™ Official (@balibody) op

 

 

HOE GEBRUIK JE EEN SNELBRUINER?

Bij zonnebrandolie is het de bedoeling overvloedig te smeren wanneer je je neervlijt onder het zonnetje. – Yep, bij tanning accelerators is het dus wel de bedoeling dat je de zon opzoekt. - Omdat de meeste olies uit een droge formule bestaan, heb je zelden last van een plakkerige gevoel. Het zonlicht activeert de bestanddelen die je van een bruine teint voorzien.

 

WARNING! WARNING!

De meeste bruiningsolies  beschikken helaas over een lage SPF-waarde, of bieden soms zelfs geen bescherming. Heb je van nature een bleke huid, dan is aanvullende beschermende zonnebrandcrème/-olie een must!

 

LOVENDE REVIEWS

Buiten de levering, die soms wel een tijd op zich laat wachten, krijgen de producten van The Fox Tan en Bali Body niets dan lovende reviews. Ben jij van het principe ‘eerst zien, dan geloven’? We got ya!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door The Fox Tan® (@thefoxtan) op

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door BALI BODY™ Official (@balibody) op

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door The Fox Tan® (@thefoxtan) op

 

Meest recente video's

Meer video