Zeven activiteiten voor waterratten waarmee jij kan afkoelen

Print
Zeven activiteiten voor waterratten waarmee jij kan afkoelen

Foto: Unsplash - Holly Mandarich

De zon schijnt, de temperaturen blijven stijgen: yes the heatwave is on! Een dagje vrij en nog inspiratie nodig voor een verkoelende activiteit? We got you covered. Dit zijn de zeven leukste activiteiten voor waterratten!

1. SUP Yoga

Into yoga maar vind je het tijdens de zomer ook zo zonde om binnen in een turnzaal te gaan zitten? Say no more! Bij SUP yoga combineer je Stand Up Paddling met een cursus yoga, je doet de oefeningen dus op het water. Best volg je wel eerst een introductieles suppen, anders lig je waarschijnlijk meer in het water dan op het board ;).

Sup Yoga: o.a. via Pelican School

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Jerian (@jerianflows) op

 

Kitesurfen

Bij kitesurfen zoef je over het water met een parachute. Klinkt best spannend, en dat is het ook! Als jij niet zo van avontuur houdt, laat je deze activiteit best aan je voorbij gaan. Wil jij het er wel eens op wagen? Dat kan! Aan zee kan je dag-, week- of weekendlessen boeken om te leren kiten. Wetsuit aan en hop, gaan!

Kitesurfen: o.a. via Kitesurfschool

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Jacek Wojtek (@lifecisco) op

 

Flyboarden

Altijd al eens het gevoel willen hebben dat je kan vliegen? Met flyboarden kan het, het lijkt namelijk of je over water in de lucht kan vliegen. Of het echt zo simpel is als het eruit ziet? Dat valt nog af te wachten ;)!

Flyboarden: o.a. via Flyboard Vlaanderen

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Cabo Adventures (@cabo_adventures) op

 

Wake up cable

Waterskiën of wakeboarden kan je niet enkel achter een boot doen, dit gaat ook via een kabel. Op Linkeroever in Antwerpen geniet je van een drankje terwijl je naar de sporters kijkt, of waag je het zelf natuurlijk!

Wake up cable: o.a. via Wake up cable

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Jay Ly | You Control Your Life (@jaykely) op

 

Bootje varen

Of je nu een ervaren kapitein bent of liever op het dek ligt, bij een boot gaat het allemaal. Door de stad Gent of juist op de boerenbuiten? De keuze is aan jou! PS: apéro voor aan boord is zelf te voorzien ;).

Bootverhuur: o.a. via Booot

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Efluenz.be ?? Yasmin Vantuykom (@yvsome) op

 

Kajakken

In de Ardennen kan je niet enkel wandelen, je vindt er ook water waarop je natuurlijk kan kajakken. Kies je partner, huur een boot en hopla het water op. Afstanden bepaal je zelf, afhankelijk van je tempo natuurlijk. Plezier verzekerd!

Kajakken: o.a. via Adventure valley

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Charlotte (@instalotje) op

 

Aquapark

Als laatste hebben we nog een activiteit voor échte waterratten in de aanbieding. Wat dacht je namelijk van een hindernissenparcour op het water? Dit combineert zowel het gevoel van een springkasteel als water. Ideaal bij mooi weer dus

Aquapark: o.a. via Terhills

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Terhills Cablepark (@terhillscable) op

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video