Goed nieuws voor alle 'Sex and the city' fans: er komt binnenkort een vervolgserie aan!

Print
Goed nieuws voor alle 'Sex and the city' fans: er komt binnenkort een vervolgserie aan!

Foto: Pinterest

Als jij alle 96 afleveringen van de zes seizoenen van SATC al ontelbare keren gezien hebt, en ondertussen waarschijnlijk ook vanbuiten kent, dan is er goed nieuws! De schrijfster van de bekende boekenreeks is namelijk daar met een nieuw boek, én ja: deze wordt verfilmd!

It's your lucky day! Zonet werd namelijk bekend gemaakt dat er nog een vervolgserie komt op het oh-zo-populaire SATC. Waar we in de eerste vervolgreeks op SATC de 16-jarige Carrie volgden tijdens haar puberteit, spoelen we in ‘Is there still sex in the city?’ door naar de tijd van het (aankomende) pensioen.

De serie volgt het leven van nieuwe New Yorkse vrouwen op dezelfde manier als in de eerste seizoenen van Sex and the City. Denk dus aan liefde, vriendschappen, huwelijk en uiteraard seks. Het grote verschil met de voorgaande seizoenen en films is echter dat de hoofdrolspeelsters vrouwen rond de vijftig en zestig jaar zijn.

Wanneer de serie uitkomt is nog niet bekend, wel is er al duidelijk dat er niemand van de originele cast zal opduiken in de afleveringen. Ook Sarah Jessica Parker zal dus helaas niet te zien zijn in de serie. Hoewel wij SJP zeker gaan missen, plannen we alvast vol verwachtingen onze volgende girlsnight in. Who brings the rosé?

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video