Iedereen op straat: ‘Harry Potter Go’ komt er vandaag aan!

Print
Iedereen op straat: ‘Harry Potter Go’ komt er vandaag aan!

Foto: Shutterstock

Waar enkele jaren geleden iedereen massaal de straat op kwam om virtuele Pokémons te vangen, is het morgen weer zo ver. 21 juni wordt namelijk de wereldwijde lancering van ‘Harry Potter: wizards unite’ in gang gezet. Eerst komt de game uit in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk, daarna volgen andere landen.

Oefen je spreuken maar en poets je bezem op, want binnenkort zal je die zeker nodig hebben! De makers van het populaire Pokémon Go spel hebben namelijk een nieuwe game ontwikkelt, eentje met Harry Potter in de hoofdrol. In het spel ga je onder andere op zoek naar fabeldieren, verzamel je magische objecten en kan je duelleren met Dooddoeners.

Net zoals bij ‘Pokémon Go’ draait ‘Harry Potter: Wizards Unite’ om een augmentedreality-ervaring. Dat wil zeggen dat je dankzij je smartphonecamera de magische wezens en taferelen zomaar in de echte wereld ziet ‘verschijnen’. Bovendien zal je je ook in dit spel moeten verplaatsen om objecten te vinden. Ideaal dus als je graag een aantal stappen per dag meer zou willen zetten ;)!

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video