PINSPIRATION: zo haal jij letterlijk de zon in huis!

Vandaag hebben we het geluk dat de zon schijnt (de rest van de week ook, hellooo hittegolf!), maar op zo van die druilerige dagen is het juist extra leuk om de zon in huis te halen. En hoe doe je dat nu beter dan met geel in je interieur te verwerken? Of je nu all the way voor citroengeel wil gaan of her en der mosterdgele accenten wil aanbrengen, het kan allemaal! Geel is trouwens niet alleen mooi, volgens kleurexperten zou het je ook energieker maken, je inspireren en je concentratievermogen een opkikker geven. Watch and learn!
Print

Accessorize it

Als je schrik hebt dat geel te fel gaat zijn in jouw interieur, begin dan met kleine details toe te voegen. Potjes voor je planten, kussens, een schilderij aan de muur of bijvoorbeeld lakens zijn een goede start en kan je ook makkelijk vervangen mocht je het beu zijn.

Kies een accent

Wil je het iets gedurfder aanpakken? Kies dan voor één in your face accent! Een muur, een zetel of een tafel? Zie het groots, en hou de rest van de kamer rustig.

Mix & match

Natuurlijk kun je geel eindeloos combineren met wit, gebroken wit, beige en lichtwit. Maar nergens staat geschreven dat je het énkel bij geel moet houden. Geel en blauw gaan toevallig prima samen, maar mocht je fan van roze, oranje of groen zijn, laat dit je dan zeker niet tegenhouden!

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video