24 foto’s die bewijzen dat een jurk of rok met sneakers nog steeds een topcombo is

Hoera, de zon maakt af en toe een verschijning en wij zijn er helemaal klaar voor om onze melkflessen het daglicht te laten zien. Yes to rokken, en dan het liefst in combinatie met een paar sneakers. En wie denkt dat sneakers niet chic kunnen zijn, heeft duidelijk nog niet genoeg tijd op Pinterest gespendeerd. Watch 'n learn, ladies.
Print

Moet jij net als ons elke ochtend een spurtje naar de trein trekken? Dan zijn sneakers meer dan geoorloofd! En geloof ons, ze zijn nog niet van plan om te verdwijnen. Hoe je die nu precies combineert met een rok, leggen we je maar al te graag uit:

  • Evenwicht is key. Een rok is vrouwelijk, sneakers zijn sportief. Ga je voor een sporty chic-outfit, dan combineer je de twee stukken best met een bovenstuk die er ook sportief uitziet, zoals een sweater. 
     
  • Let op met je lengte. Ben je van nature niet enorm groot, dan hou jij de rokken best boven de knie. Hoe meer been, hoe meer lengte je behoudt. Een midirok tot aan je enkels doet je er al snel kleiner uitzien dan je bent. Een maxidress of -rok is dan wel weer toegestaan, maar creëer zeker een taille. 
     
  • Witte sneakers staan nog steeds aan de leiding. Maar zorg er wel voor dat de sneakers netjes blijven wil je je outfit classy houden. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Charlotte Groeneveld (@thefashionguitar) op

 

Meest recente video's

Meer video