Single? Op deze plekken maak je het meeste kans om je nieuw lief te ontmoeten!

Print
Single? Op deze plekken maak je het meeste kans om je nieuw lief te ontmoeten!

Foto: thomasgreenough.tumblr.com

Mr. Of mrs. Right komt niet zomaar uit de lucht gevallen, en dat weten wij best. Maar soms kan het lot een handje hulp gebruiken. Daarom presenteren wij u: de beste locaties om jouw volgend lief te ontmoeten!

In de supermarkt

Het lange wachten in de rij beu? Praat eens met die knapperd voor je. Niet zoveel volk in de winkel? Een product dat je niet weet staan werkt ook prima! ;) 

 

Workshop

Of je nu wil leren koken of geïnteresseerd bent in een reeks kalligrafie, op een cursus ontmoet je altijd gelijkgezinde vrijgezellen. En wie weet kunnen jullie jullie skills dan eens gezamenlijk oefenen? 
 

De hond uitlaten

Heb je een hond? Ideaal! Tijdens een wandelingetje is het heel normaal om met andere hondenbaasjes over jullie dieren te babbelen. Het is casual, maar is meteen een goede gespreksstarter!

 

In de fitness

Raar maar waar, dit blijkt uit onderzoek dé beste spot om iemand te leren kennen. Ons verbaast het een beetje dat iemand ons zou aanspreken terwijl je net 10km hardgelopen hebt (en er dus lichtjes als een tomaat uitziet), maar we zullen het als compliment opvatten!
 

In de trein

Treinritten in België zijn vaak synoniem voor lang, maar dan ook écht lang onderweg zijn. Heb je niets te doen onderweg? Kijk dan eens rond je en knoop een gesprek met iemand aan. Misschien leest de persoon tegenover je wel je favoriete boek, you never know!
 

Op de festivals

De zomerperiode gaat traditioneel gepaard met enkele festivals, en laat dat nu net de ideale plek zijn om jouw volgend lief te ontmoeten. De zon schijnt, er is muziek en goede sfeer à volonté: gewoon op iemand afstappen en het erop wagen it is!

 

 

 

 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video