Belgisch én vintage shoppen werd zonet een stuk handiger met de komst van webshop le freddie!

Print
Belgisch én vintage shoppen werd zonet een stuk handiger met de komst van webshop le freddie!

Foto: le freddie

Tweedehandsshoppen is zonet naar een nieuw level verheven met de komst van de eerste Belgische vintage webshop. De beschikbare stuks werden persoonlijk geselecteerd door twee rasechte modejournalistes. Jep, dreams do come true! Op le freddie vind je jurken en jumpsuits, maar bijvoorbeeld ook klassiekers zoals mantelpakjes en trenchcoats.

Gekleed worden vanuit je luie zetel door echte modejournalistes? Het kan vanaf nu! Le freddie, het pareltje van de Antwerpse fashionista’s Els Keymeulen en Kristin Stoffels gaat vanaf morgen online. Vintagelovers konden voordien al shoppen via Instagram, maar met de komst van de webshop is de collectie nu ook beschikbaar voor het grote publiek. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door le freddie (@le_freddie) op

De hashtag #historylooksgoodonyou doet al een tijdje de ronde, en inderdaad: de stukken die we tot nu toe gezien hebben zien er inderdaad heel goed uit. Leuk weetje: vintage shoppen is sowieso al goed voor het milieu, maar de dames focussen zelf ook nog extra op duurzaamheid. Zo worden de pakketjes verstuurd in ecologische verpakkingen, en wordt de was en strijk gedaan met ecologische producten. Je pakje zelf afhalen wanneer je in de buurt bent is natuurlijk ook mogelijk. 

Shoppen kan vanaf morgen, 20 juni op lefreddie.com

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video