Dit zijn dé vijf juwelentrends voor deze zomer!

Print
Dit zijn dé vijf juwelentrends voor deze zomer!

Foto: cendre.com

Of je nu eerder van minimalistische dan wel van bombastische juwelen houdt, deze zomer is er voor ieder wat wils! In de zomer dragen we dan misschien wel minder kledij, maar de accessoires hebben we nodig om onze outfit toch net dat tikkeltje meer te geven. Benieuwd geworden? Wij zochten de vijf juwelentrends voor jullie uit!

1. Carrie Bradshaw 

Of je nu een Carrie of eerder een Miranda bent, iedereen komt weg met deze trend. En ja, dan hebben we het over dé gepersonaliseerde kettingen! Een volledige naamketting kan nog steeds, maar anno 2019 is de trend wat minimalistischer geworden. Bewaar een beetje mysterie, en geef enkel de eerste letter van je naam weg bijvoorbeeld. De ketting op zich? Die is wél een heel stuk groter geworden!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door CDIEM Accessories (@cdiemaccessories) op

 

2. Het staat in de sterren geschreven

Astrologie was nog nooit zo hot als nu. Overal leren mensen massaal wat hun sterrenbeeld precies inhoudt en hoe de stand van de planeten hier precies invloed op heeft, en die trend zet zich ook door naar de juwelenwereld. Een ketting met jouw sterrenbeeld in gegraveerd? Yes please!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Folie à Trois (@info.folieatrois) op

 

3. Parelen, parelen, parelen

Je deed het misschien wel eens als kind: armbandjes of kettinkjes maken met alle parels die je in huis had. Het resultaat? Een bonte mix van kleuren en een trotse mama! Mocht je je parelverzameling nog in de kast hebben staan, dan is deze zomer hét moment om ze er weer uit te halen en aan de slag te gaan. De kettinkjes, oorbellen en armbanden met gekleurde parels vliegen ons namelijk om de oren. Zo bracht Valentina Ferragni – ja, het zusje van – onlangs haar eigen collectie uit vol met roze pareltjes. We want!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Valentina Ferragni (@valentinaferragni) op

 

4. Pleated metal

Waar we het vorige week nog hadden over gold plated metal, bedoelen we hier wel degelijk iets anders. Deze juwelen zijn erg kenmerkend voor de minimalistische stijl: door het feit dat het metaal ‘geplet’ wordt, krijg je namelijk een imperfect juweeltje! Combineren met de schelpentrend kan natuurlijk altijd, maar dat is up to you!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Zosia (@zosiarome) op

 

5. Dat zit scheef

En dat bedoelen we héél letterlijk. Één grote oorbel aan de ene kant, een minuscuul knopje aan de andere? Waarom niet! Of kan je gewoon niet kiezen uit je collectie en heb je maar twee oorbelgaatjes: mix & match en ga er gewoon voor. Asymmetrisch mag deze zomer!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Sara Pollan DiMedio (@surdesoi_sara) op

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video