Jani keurt de kleerkast van Natalia: “Precies of een gordijn aan je gat bleef plakken toen je naar buiten wandelde”

Print
Klamme handjes, trillende benen en héél wat angstzweet: het overkomt bekende Vlamingen niet vaak, maar wanneer ze hun garderobe laten inspecteren door Vlaanderens grootste stijlgoeroe verandert dat de zaak wel. Het lijkt alsof wervelwind Jani Kazaltzis nog maar net terug is met een gloednieuw seizoen van ‘In de kleerkast’, maar we moeten de laatste aflevering al afkloppen. En laat het dan maar aan the one and only Natalia over om de rollen eens om te draaien!

Dat Natalia en Jani al jaren beste maatjes zijn, is al lang geen geheim meer. Dat ze beiden geen blad voor de mond nemen evenmin. Maar dat onze stylist extraordinair in het begin van zijn carrière jarenlang de podiumoutfits van Natalia uitkoos is misschien wel brand new information. Heel veel schrik heeft de rosse vonk dan ook niet voor Jani. Integendeel, zij durft zijn stijl weleens te beoordelen…

“Grappige anekdote”, onderbreekt Jani. “Ik had eens een keicoole nieuwe pull aan, eentje waarvan ik dacht dat ook Natalia die enorm mooi zou vinden. Maar toen ze binnenkwam zei ze ‘Oh, zo gezellig schat. Je hebt je pyjama al aan.’” “Echt waar!”, giert Natalia. “En ze kwam eigenlijk op bezoek om mij beter te laten voelen”, voegt Jani er nog aan toe. Never a dull moment met deze twee. Klik zeker op play om samen dit hilarisch duo mee te lachen!

Meer over kleerkast

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video