De wereld rond in 80 dagen? Airbnb lanceert exclusieve wereldreis en wij willen meteen vertrekken!

Print
De wereld rond in 80 dagen? Airbnb lanceert exclusieve wereldreis en wij willen meteen vertrekken!

Foto: Instagram Gypsea Lust

Altijd al gedroomd van op wereldreis gaan, maar weet je niet hoe eraan te beginnen? Say no more! Online verhuurplatform Airbnb lanceert nu een nieuw concept: in twaalf weken bezoek je maar liefst zes contintenten, en dat voor een prijsje! De nieuwe tak van Airbnb die zich met dit soort reizen zal bezighouden kreeg de toepasselijke naam Airbnb adventures mee.

Nog geen plannen tussen 1 september en 19 november en toevallig nog zo’n €4461 op overschot? Dan hebben wij goed nieuws! Op twaalf weken tijd bezoek je onder andere Chili, Ecuador, China, Japan, Thailand, Jordanië en nog veel meer. 

Je vertrekt in Londen en na een stop in zo’n 20 landen kom je terug in Londen aan, easy as that! Het beste van allemaal? Alles wordt voor jou door Airbnb geregeld, en vervoer, verblijf én maaltijden worden voorzien.

Bovendien wordt een deel van de opbrengst gestort aan het Malala Fund, dat zorgt voor gratis en kwaliteitsvol onderwijs voor jonge meisjes, waaronder vluchtelingen en meisjes die bevrijd konden worden van Boko Haram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Airbnb (@airbnb) op

Zeg nu zelf: de trip van je leven maken én het goede doel steunen? Wij twijfelen niet meer. Boeken kan binnenkort via deze link!

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video