Wait, what? Maakt deze Temptationster haar opwachting in 'Ex on the beach'?!

Print
Wait, what? Maakt deze Temptationster haar opwachting in 'Ex on the beach'?!

Foto: HLN

Kennen jullie de uitdrukkingen 'koekerond'' of 'de kaas loopt uit haar oren' nog? Dan weten jullie vast en zeker wel over wie het gaat. Rumor has it dat niemand minder dan Megan - die in 2018 met haar toenmalige vriend Kevin aan Temptation Island deelnam - binnenkort op het EOTB strand verschijnt. Drama time gegarandeerd!

Voor wie het concept niet kent: bij Ex On The Beach zitten enkele dames en heren rustig op een eiland, tot er - plotseling en geheel onverwacht - één van hun exen uit de zee komt aanspoelen. En nu lijkt het dus de beurt aan ons Megan! 

Joshua, die we ook nog kennen van datzelfde seizoen van Temptation Island, zit namelijk al een tijdje op het eiland. Oplettende ogen dachten Megan gespot te hebben in de teasers van het televisieprogramma, en dat zou best eens kunnen. Zij heeft namelijk al eens eerder met zijn floshua gespeeld ;).

Foto: Cosmopolitan

Megan heeft nooit aan Ex On The Beach meegedaan, maar heeft tijdens Temptation Island wél het bed gedeeld met Joshua terwijl ze een relatie had met Kevin. Stel je voor dat ze Kevin er ook nog eens bijhalen? Drama time gegarandeerd.

 

Of het écht Megan is op de foto? Only time will tell, maar wij vermoeden alvast van wel!

 

 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video