Yes please: deze zomer reis jij voor €19 met je beste vriend(in) naar Parijs!

Print
Yes please: deze zomer reis jij voor €19 met je beste vriend(in) naar Parijs!

Foto: Pinterest

Paris is always a good idea, of hoe zei Audrey Hepburn dat alweer? En gelijk heeft ze, in de lichtstad valt er altijd wel iets te beleven. Een goede reden om te gaan? Izy verkoopt vanaf morgen 20.000 tickets aan €19 om samen met je lover, beste vriendin of mama naar Parijs te gaan. On y va!

De Notre Dame bezoeken gaat even niet meer, maar brunchen onder de Eiffeltoren, even binnenspringen in het Louvre om de Mona Lisa te bezoeken en struinen door Montmartre klinken ook niet slecht. Of heb je het meer voor shoppen op de Champs Elysées? Één ding is zeker: deze zomer moét er een tripje naar Parijs op jouw lijstje.

En dat kan zelfs in 2,5 uur, want met Izy is het zo gefikst. Het beste nieuws? Vanaf morgen tot en met 30 juni zijn er 20.000 duo-tickets te koop, voor slechts €19. Of je er nu een dagtripje of een heel weekend van maakt, het kan allemaal!

Je tripje moet wel tussen 1 juli en 13 augustus gepland staan, gelukkig is er dan heel wat te doen. Wat dacht je bijvoorbeeld van yogalessen met zicht over de stad of een weekendje Lollapalooza? See you there!

 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video