Dit wordt hét kapsel voor de zomer (en je hoeft er geen uur voor in de badkamer te staan!)

De zomer, traditioneel de tijd van het jaar waarin het wel eens warm durft te zijn (let’s hope!). Logisch dus dat we liever geen uren in de badkamer met onze warme haardroger en/of steil- en krultang spenderen. Gelukkig hoeft dat helemaal niet, want deze zomer is het trendkapsel écht effortlessly cool!
Print

Diegenen die misschien hier of daar een fragmentje van het beruchte Love Island hebben opgepikt, hebben het waarschijnlijk al eens gedacht: ‘hoe mooi is dat haar van Chey?!’. En terecht: de ongetemde krullen of waves zijn niet voor niets dé trend voor de zomer.

Voor de lucky ones die reeds gezegend zijn met een bos natuurlijke krullen, voor jullie is er goed nieuws. Verban jullie steiltang naar de uithoek van de badkamer, want deze heb jij niet meer nodig. Wild, wilder, wildst: deze zomer gaan jouw krullen helemaal los!

Heb je ‘helaas’ plat haar? Dan is er ook nog hoop voor jou! Misschien herinner je je de papillotten nog die je als kind soms indraaide als je ging slapen? Yes! Haal deze maar terug uit de kast want ze komen  zeker nog van pas. Hoe werkt het precies? Was je haar en draai de papillotten erin als je haar nog nat is. Een nachtje slapen et voilà, je staat op met een bos wilde krullen die gegarandeerd drie dagen houdt.

Geen zin om je nachtrust op te geven? Probeer dan eens een spray van zeezout: je krijgt er geen echte krullen door, maar wel messy waves die zeker zo mooi zijn. Een favoriet op de redactie is de spray van Bumble & Bumble, maar een beetje water met zeezout in een flesje zou het ook prima doen!

via GIPHY

Meest recente video's

Meer video