Jeuj! Lidl komt met zwarte ijsjes waarmee jij heel wat punten zal scoren op die volgende barbecue

Print
Jeuj! Lidl komt met zwarte ijsjes waarmee jij heel wat punten zal scoren op die volgende barbecue

Foto: Instagram | Little Damage

Heb jij een strikt kleurenbeleid wat je garderobe betreft? Goed nieuws, want Lidl brengt zwarte ijsjes op de markt die naadloos bij je looks aansluiten. Ook wie gewoon graag de hippe vogel wil uithangen, hoeft daarvoor tegenwoordig simpelweg richting de vriesafdeling te zoeven met een winkelkarretje.

Om van zwart ijs te smullen, hoefden we tot voor kort een retourtje boeken richting Azië, Los Angeles of New York. De trend sijpelde vorig jaar ook door naar onze contreien, maar dan moest je aardig wat euro’s neertellen voor de Instagramproof lekkernij. Gelukkig kunnen we voor bizarre hypes – denk maar aan de frikandelpizza – altijd op Lidl terugvallen. Vanaf volgende week shop je er dan ook zwarte ijsjes voor een appel en een ei.

Hoe de ijsjes hun zwarte kleur verkrijgen? Door simpelweg wat eetbare houtskool toe te voegen. Veel smaak zit er niet in, want de mini-ijsjes smaken gewoon naar vanille, maar de stof zou wel een ontgiftend effect hebben.

 

VEGAN IJSJES

Is zwart eten toch niet meteen jouw ding? Dan maakt Lidl jou misschien wel dolgelukkig met de drie verschillende soorten vegan ijsjes. Vegan ijs wordt gemaakt van kokosmelk, in plaats van dierlijke melk. Volledig guiltfree dus! Daarbovenop is het ijs ook glutenvrij en kunnen mensen die last hebben van lactose-intolerantie volop genieten.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Lucifer Lives (@luciferlivescoffee) op

 

NOG MEER ZOMERPLEZIER MET LIDL?

>>> Maak van jouw tuin een hotspot voor feestjes

>>> Partysnacks: Jani's recepten voor een originele tuinparty

>>> Vijf stylingtips voor een comfy zomerlook