Oh no! Guido binnenkort voorgoed zonder Emma in Familie want Bab verlaat de serie!

Print
Oh no! Guido binnenkort voorgoed zonder Emma in Familie want Bab verlaat de serie!

Foto: Glamourtime

Waar we gisterenavond nog maar zagen dat Guido zijn kostuum paste voor de naderende trouw met Emma, kregen we vandaag het nieuws te horen dat Bab Buelens, Familie écht verlaat. Na vijf jaar Emma Verdonck gespeeld te hebben in de serie, is Bab klaar voor andere projecten, noooo!

Bab speelde zo'n vijf jaar lang Emma in de serie, en had samen met haar tegenspeler Guido (Vincent Banic) twee dochtertjes: Mila en Milou. Over ongeveer een week zouden de twee in het huwelijksbootje stappen, maar trouwe kijkers vermoedden al langer dat dit huwelijk niet door zou gaan.

En gelijk krijgen ze! Vandaag werd het nieuws bevestigd dat Emma helemaal uit de serie verdwijnt. Wat dit exact voor Emma en Guido (of moeten we Emma en Lucas zeggen?) betekent, zal de seizoensfinale uitwijzen. 

Bab is binnenkort wel te zien in de vierde Kampioenenfilm, en dit najaar gaat ze een eigen Youtubekanaal starten. Over deze jongedame hebben we duidelijk het laatste nog niet gehoord!

 

Wij gaan haar alleszins erg missen in de serie, maar wensen Bab succes in alles wat ze doet! Kan je haar zolang niet missen? In de 'In de kleerkast' van vorige week krijg je een exclusief beeld van Bab's garderobe.

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video