Jani keurt de kleerkast van Flo Windey: "Je hebt precies een jaren 70 tapijt aan je voeten?"

Print
Klamme handjes, trillende benen en héél wat angstzweet: het overkomt bekende Vlamingen niet vaak, maar wanneer ze hun garderobe laten inspecteren door Vlaanderens grootste stijlgoeroe verandert dat de zaak wel. Wervelwind Jani Kazaltzis is terug met een gloednieuw seizoen van ‘In de kleerkast’. In deze aflevering komt de enige echte Flo Windey langs. Benieuwd wat Jani van haar aparte tapijtsloffen vindt?

Bij binnenkomst verklaart Instaqueen Flo al meteen dat ze Jani zijn hemdje volledig goedkeurt (waren de rollen niet andersom?), en dat ze zeker niet van plan is iets in de vuilbak te gooien. Als dat maar goedkomt!

Over haar nineties sexytime outfit is Jani zeer tevreden, al heeft hij bedenkingen bij de schoenkeuzes van de jeugd van tegenwoordig. Wanneer Flo vol trots haar festivaloutfit toont, slaat de twijfel bij Jani toch wel toe: "dit zou een halsband voor Qozmo kunnen zijn!'. Benieuwd naar Flo haar kleerkast en de enorme wardrobe malfunction die ze meemaakte? Je ontdekt het in de video!

 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video