Pink perfection: deze 8 Belgische hotspots hebben een vollédig roze interieur!

Print
Pink perfection: deze 8 Belgische hotspots hebben een vollédig roze interieur!

Foto: Instagram @bisoubisoustore_official

Zoals Elle Woods ooit zei: whoever said orange is the new pink was seriously disturbed, en gelijk had ze! Het hoeft niet enkel woensdag te zijn om roze te dragen, deze vrolijke keur past bij iedere dag van de week. En daar hoeft het niet te stoppen, wat dacht je van een volledig roze interieur?! Wij lijsten de coolste pink hotspots van België voor jou op!

Le Balmoral Milk bar in Elsene

Altijd al eens een milshake willen drinken zoals in Riverdale? Say no more! In Brussel is er de enige echte milkshakebar, waar je geheel in Riverdalestijl, een milkshake en/of een hamburger kan verorberen!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door ?????????? ?????????? (@jannealers) op

 

CHOUX Café Antwerpen

Een roze flowerwall, een roze latte inclusief rainbowcornflakes geserveerd op een roze bordje? Yes please! Gelukkig zijn er ook andere opties beschikbaar, wat dacht je bijvoorbeeld van een blauwe latte? Choux café has it all!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Selvije K. (@selvijekamberi) op

 

Le Flore Brussel

Gloednieuw aan het Terkamerbos te Brussel is Le Flore. In deze fancy bar worden de leukste afterworks georganiseerd, geheel in het roze natuurlijk!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Le Flore (@leflorebrussels) op

 

Nude Kortrijk

Iets minder over the top roze locatie, maar zeker nog voldoende aanwezig, zo kun je het interieur van Nude in Kortrijk omschrijven. Je drinkt er lekkere cocktails bij een fancy lunch. PS: check zeker de toiletten eens!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door CHARLOTTE EVERAERT (@aliceroxystudio) op

 

Mooy Antwerpen

Bij Mooy in Antwerpen drink je niet enkel roze koffie met bladgoud, je shopt er ook natuurlijke cruelty free cosmetica. Twee vliegen in één klap dus! Even poseren voor de flowerwall kan natuurlijk ook niet ontbreken.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Julie De Dycker (@juliededycker) op

 

Munch Antwerpen

Munch serveert naar eigen zeggen superfoods, geheel in een roze jasje ingepakt! Je vindt hier gezonde sapjes, bowls en lunches, helemaal afgemaakt met roze velvet kussens!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door NeonArt (@neonarteurope) op

 

High Tea Domestic Antwerpen

Wie dacht dat je voor een high tea in een roze interieur helemaal naar Londen moest, heeft het mis! Ook in Antwerpen kan je op roze poefjes genieten van een lekker theetje vergezeld van enkele zoetigheden. Instaproof: check!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door High tea domestic (@hightea_domestic) op

Goodie Foodie Antwerpen 

Antwerpen is rijk aan roze hotspots: als laatste hebben we nog Goodie Foodie in de aanbieding. In deze zaak zijn binnen niet enkel de muren roze, ook op het buitenterras wordt je lunch op een roze tafeltje geserveerd. Je weet wat ze zeggen, good food good mood!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door J o ë l l e ?? (@joelleboone) op

 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video