LIFEHACK: zo hou jij jouw goudkleurige sieraden langer mooi!

Print
LIFEHACK: zo hou jij jouw goudkleurige sieraden langer mooi!

Foto: fashionchick.nl

Chocolate is good but jewelry is carb-free, zeggen wij altijd! Dat is misschien ook de reden dat onze juwelencollectie zo uitgebreid is… Ook al heb je veel keuze, vaak kies je toch net dat ene item eruit, en dat zie je er vaak ook aan. Na een tijdje is de kleur van jou eens zo shiny gouden ketting, helemaal veranderd naar een mengeling van groen en bruin. Tot nu. Wij hebben namelijk de ideale hack gevonden om dit te voorkomen!

Echt gouden sieraden zijn voor de meesten onder ons vrij onbetaalbaar, daarom verbaast het niet dat er vaak voor de net iets goedkopere versie wordt gekozen: gold plated juwelen. Helaas voor ons zijn die niet zo onverwoestbaar als echt goud, na een tijdje kan het zijn dat je ketting of ring wat bruin/groen begint uit te slaan.  

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Jewel Eye | Jewellery ?? (@jeweleyestore) op

 

Dat je je juwelen best uitdoet onder de douche wist je waarschijnlijk al, maar door dit trucje verleng je de levens- (en schoonheidsduur) van je sieraden aanzienlijk! Het beste nieuws van allemaal? Je hebt het waarschijnlijk al in huis!

De truc

Haal een flesje transparante nagellak uit de kast, en lak je juwelen hiermee! De nagellak legt een onzichtbaar laagje rond je sieraden, zodat vuil en vocht minder snel tot aan je juweel zelf kan.

Als je ze veel draagt, herhaal je dit proces best om de zes weken. Door de wrijving met je huid, slijt het laagje nagellak namelijk.

Zo, aan de slag en thank us later!

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video