Throwback Thursday: deze schoolspullen had jij sowieso als je in de jaren 90 geboren bent!

Print
Throwback Thursday: deze schoolspullen had jij sowieso als je in de jaren 90 geboren bent!

Foto: Shutterstock

De nineties en de nillies, we halen er graag herinneringen aan op. Ben jij rond die tijd geboren? Dan durven we wedden dat déze dingen sowieso in jouw boekentas zaten!

1. Diddlblaadjes

OMG, nostalgie! Diddlblaadjes waren technisch gezien toen al wat wij nu notitieblokken noemen, maar werden daar maar zelden voor gebruikt. Slechts als je eentje dubbel had, werd er sporadisch op een blaadje geschreven. Zonde!

2. Kneedgom

Nee, gewone gom was zeker niet aan jou besteed. Gom moest kneedbaar zijn. Echt gommen deed het ding niet, maar het was wel leuk om mee te spelen tijdens saaie wiskundelessen.

3. Gelpennen

En dan nog het liefst inclusief glitters! Gewone pennen waren maar saai, de gelpen daarentegen was een heel ander verhaal. In alle soorten en kleurtjes, jij had ze!

4. Het stapelpotlood

Deze is echt #memories. In plaats van je potlood gewoon te slijpen, kwam er telkens weer een nieuw stukje potlood tevoorschijn. Het oude stukje moest je dan vanonder steken, tot het potlood op was!

5. De vulpen

Oh, die goeie ouwe tijd! Heerlijk als je een nieuw inktbuisje moest insteken en dat zo’n perfect klik-geluid maakte. Helaas ging het gebruiken van deze pen ook vaak gepaard met heel wat inktvlekken.

6. Tintenkiller

De vulpen brengt ons bij het volgende gadget: tintenkiller. Had je een vlek gemaakt, een fout geschreven? No worries, tintenkiller fikst het!

7. Dé tekendoos

Stiften, kleurpotloden, waterverf. Deze doos had het allemaal! Als jij in het bezit was van deze koffer, was je echt een lucky bastard.

Foto's: Pinterest, bol.com

 

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video