Lashes for days: dit zijn de favoriete mascara’s van de redactie!

Het is een proces van trial en error: de zoektocht naar de perfecte mascara voor jouw wimpers. Op de JaniTV-redactie wisselen we dan ook graag al onze tips & tricks met elkaar uit, en daarvan willen we jullie uiteraard niet onthouden! We zetten met veel plezier de favoriete mascara’s van onze vrouwelijke crew op een rij. Klontervrije wimpers gegarandeerd! Vergeet niet naar beneden te scrollen en ontdek waarom wij zo verliefd zijn op deze mascara's.
Print
  • Marlies | Maybelline Volum'Express Colossal Mascara

Onze productiemanager Marlies zweert bij dit budgetproof exemplaar van Maybelline. “Dankzij het borsteltje krijg je geen klontertjes en de waterproof blijft echt goed zitten.” Veel volume aan een kleine prijs dus. Dat horen we graag!

 

 

 

 

  • Joëlle | Chanel Dimension & Estée Lauder Knockout

Voor videoproducer Joëlle is de juiste mascara cruciaal. “Met mijn mascara wil ik vooral mijn wimpers spreiden en verlengen, en dat zonder dikke klonters achter te laten.” Ze vond ondertussen twee mascara’s die volledig aan haar criteria voldoen, een van Chanel en een van Estée Lauder. “Ze hebben allebei een speciaal borsteltje dat je wimpers mooi spreidt. Meestal gebruik ik mijn Chanel, maar als ik wat extra volume wil ga ik voor Estée Lauder!”

 

 

 

  • Liesa | Kiko Longeyes Plus Active Mascara

 “Ik kocht deze mascara een keer tijdens een promotie en sindsdien kan ik niet meer zonder!” Volgens JaniTV-stagiaire Liesa maakt dit exemplaar van Kiko Milano je wimpers een pak langer en blijft hij tot het einde van de dag mooi zitten. En er is meer goed nieuws, want hij is ook nog eens zeer gezond voor de portemonnee. “Als ik na een lange dag ’s avonds nog weg moet, zet ik wel snel een tweede laag op mijn wimpers. Maar ook die is altijd klontervrij!”

 

 

 

  • Céline | M.A.C. Extended Play Lash

Video-stagiaire Céline hoeft niet lang na te denken: “Ik gebruik al twee jaar niks anders meer dan deze mascara van M.A.C. Hij laat geen dikke brij achter op je wimpers, terwijl hij wél echt volume en lengte geeft.” Aha! Daar houden de voordelen niet op, want deze mascara is dankzij een speciale formule makkelijk te verwijderen met gewoon warm water. Céline is formeel: “Als deze ooit uit het gamma gaat, dan doe ik niet meer mee met het concept mascara.”

 

 

 

  • Laure | L’Oréal False Lash Superstar & Yves Rocher Feel Stronger Mascara

 “Mijn all-time favorite is deze mascara van L’Oréal. Deze vind ik top door het tweezijdige borsteltje: eerst een witte laag om alle wimperhaartjes te pakken te krijgen, daarna een intens zwarte laag om af te werken”, zegt producer Laure. Het resultaat? Lange, fijne wimpers zonder klontertjes! Als ze een extra zwart kruleffect wil, zet ze een tweede laag met haar Yves Rocher mascara, waar ze ook “mega fan” van is.

 

 

 

  • Guyentie | L’Oréal Unlimited Very Different Waterproof Mascara

Volgens videoredactrice Guyentie is deze mascara van L’Oréal wat dikker, maar wanneer je eraan gewend bent geeft hij een mooi effect aan je wimpers! Dat effect blijft de hele dag lang houden. “De mascara heeft ook een plooibaar borsteltje. Dat is niet noodzakelijk, maar het is natuurlijk wel een leuk gadget.”

 

 

 

  • Tiffany | Max Factor 2000 Calorie Dramatic Volume

Redactrice Tiffany is grote fan van het traditionele borsteltje en is al jaren hooked aan dezelfde mascara. “Mijn favoriete mascara is absoluut, zonder twijfel, gegarandeerd de Max Factor 2000 Calorie. Deze mascara heeft bovenop een traditioneel borsteltje ook nog eens een gitzwarte kleur. Perfect om je ogen in de kijker te zetten – see what I did there.” Gratis en voor niets krijg je van Tiffany ook nog een gouden tip: voor extra weelderige en lange wimpers laat je je eerste laagje een minuutje drogen en breng je dan een tweede aan.

 

 

  • Axelle | Essence I Love Extreme

Stagiaire Axelle heeft in het grote gamma mascara’s duidelijk één favoriet, van Essence, met een extreem lage prijs! “Het borsteltje is heel groot, maar hij werkt super fijn als je eraan gewend bent. Door de dikke formule krijg je echt lange, volle wimpers.” Nog een pluspunt: door de vele haartjes op het borsteltje plakken je wimpers niet aan elkaar nadat je de mascara hebt aangebracht!

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video