GENIAAL: met deze app zie jij nooit meer babyspam op je feed!

Print
GENIAAL: met deze app zie jij nooit meer babyspam op je feed!

Foto: Shutterstock

Baby’s, die kleine, zachte, schattige wezentjes. De één vindt ze geweldig, de ander snapt de hype niet en houdt het liever bij honden of katten. Behoor jij tot die tweede categorie en ben jij het ook beu dat jouw sociale media feed volgespamd wordt door leeftijdsgenoten die wél al aan kinderen begonnen zijn? Dan is er nu een oplossing: de babyblocker-app!

Hoewel wij zeker niets tegen baby’s hebben, vinden we het toch vooral leuk bij een ander en hoeven we er niet iedere dag mee geconfronteerd te worden. Alleen denken veel ouders daar anders over: even wandelen met de baby, foto. Even naar de babyyoga, foto. 2-month-anniversary van de kleine, foto. Zucht. Na een tijdje hebben we dat schattige snoetje wel gezien en herkennen we het van kilometers ver.

Wil jij niet meer dagelijks geconfronteerd worden met het feit dat jij laaang niet zo volwassen bent als sommige van je leeftijdsgenoten, dan is er nu goed nieuws! Met de babyblocker-app die je op je gsm installeert, worden alle baby-gerelateerde foto’s uit je sociale media feed gehaald. In de plaats krijg je content te zien die net iets meer bij jouw interesses aansluit. Handig!

 

Ben je wél klaar voor baby’s? Dan verwijder je de app gewoon et voila. Handig!

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video