OMG! Deze twee ‘Love Islanders’ moesten naar huis en daar was Twitter het duidelijk niet mee eens

Print
OMG! Deze twee ‘Love Islanders’ moesten naar huis en daar was Twitter het duidelijk niet mee eens

Foto: VIER

Ahaaa daar was hij eindelijk weer. We hebben er meer dan een week op moeten wachten maar gisteren kwam Viktor dan toch weer op ons scherm. Jammer genoeg was dat niet om goed nieuws brengen. Erger: Viktor en zijn mede-presentatrice Holly kwamen de 'Islanders' vertellen dat twee van hen het eiland moesten verlaten – effective immediately. OMG!

Het was niet het publiek dat koos wie de villa in Gran Canaria moest verlaten, maar de ‘Islanders’ zelf. Het waren de publiekslievelingen die het lot van de drie minst favoriete koppels in handen hadden. Zo moesten de mannen beslissen of Kaat, Aleksandra of Melany naar huis moest, en moesten de vrouwen kiezen of het Noah, Denzel of Vinnie was die zijn koffers moest pakken.

Uiteindelijk kozen beide kampen voor de persoon die het minst matchte met de anderen in de villa: Kaat en Vinnie. Twitter had duidelijk een andere visie en noemt de exit van de Antwerpse blondine dan ook erg toepasselijk een ‘Kaatastrofe’. LOL!

 

 

 

 

 

 

 

 

Kaat zelf reageerde ondertussen ook op haar vertrek via Instagram en daarop werd ze overspoeld met lieve reacties. Verder klaarde ze op haar Instagram Stories nog even de awkward situatie uit tussen haar en Sebastiana, en die blijkt eigenlijk helemaal niét awkward te zijn.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Het Love Island avontuur zit erop voor mij??. Ik wil iedereen bedanken voor alle lieve berichtjes, maar jammer genoeg zat mijn match er niet tussen????‍??. Ik ga alle andere Islanders enorm hard missen en hoop oprecht dat ze hun ware liefde vinden. Verder wil ik ook graag de positiviteit benadrukken die ik ervaarde bij de meiden en in de groep, iedereen stond altijd klaar voor elkaar en we gunden elkaar allemaal het allerbeste. De vele complimenten, luisterende oren en ondersteundende woorden maakten mijn ervaring bijzonder fijn. Het afscheid was heftig maar de meiden hebben me allerlei souveniertjes meegegeven zodat ik hen toch nog bij me heb ?? I’m rooting for you girls! #loveisland #loveisland2019

Een bericht gedeeld door Kaat (@kaatleys) op

 

Meer over Love island

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video