DROOMJOB ALERT! Schildpadden voederen, Instafoto's maken en sunset cruises beleven op de Malediven?!

Print
DROOMJOB ALERT! Schildpadden voederen, Instafoto's maken en sunset cruises beleven op de Malediven?!

Foto: Shutterstock

Waar we vorige week nog maar schreven over een droomjob waarbij je ongelimiteerd wijn kon drinken in een Frans kasteel, zijn we hier alweer terug met een vacature die minstens even leuk is! Dit keer gaat de reis iets verder dan Frankrijk, een luxeresort op de Malediven is namelijk op zoek naar iemand om hun schildpadjes eten te geven! (We volunteer!)

Specifiek is het Coco Palm Dhuni Kolhu resort op zoek naar iemand om stage te doen in hun opvangcentrum voor geredde schildpadden. Je taken bestaan voornamelijk uit het voederen van de beestjes (cute!) en het posten van foto's op Instagram, maar je zal ook mee de zee opgaan om schildpadden in nood te redden. Bovendien mag je twee weken gratis in een luxevilla verblijven, en je mag drie keer per dag in het restaurant gaan eten. 

Naast het werken in het opvangcentrum, staan er ook een sunset cruise en een snorkeltrip op de planning. Aloha, aan verveling geen gebrek dus!

 

Klinkt dit als de ideale job voor jou? Dan staat je nog maar één ding te doen (of twee). Maak een video van twee tot drie minuten en een brief van 500 woorden waarin je uitlegt waarom jij dé perfecte kandidaat bent voor deze vacature.

Et voila, Malediven here we come!

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video