Aangeboden door Maasmechelen Village

Ga loco op de Late Night van Maasmechelen Village

Op de langste dag van het jaar moet je toch ook langer kunnen shoppen? Op 21 juni kan je tijdens de Late Night tot 22 uur in Maasmechelen Village terecht voor jouw ideale outfit. Op die avond kan je ook lekker netwerken tijdens Overtime en de laatste trends ontdekken tijdens een unieke fashionshow.
Aangeboden door Maasmechelen Village.

Eindelijk genoeg tijd om te shoppen
Denk je ook wel eens dat je dag veel te snel voorbij is? Vooral als je tijdens het shoppen van de ene winkel naar de andere spurt om zeker te zijn dat je alle items voor de ideale outfit kan vinden. Of het nu voor het laatste must have kleedje is of voor casual sporty must haves voor je partner, op 21 juni hoef je je daar geen zorgen over te maken, want dan kan je gewoon ongestoord winkelen tot 22 uur. Niet toevallig verwent Maasmechelen Village je op de langste dag van het jaar graag zelf wat langer.

Duizend keer Belgisch
Tijdens de campagne Proud to be Belgian ontdek je de Village in een nieuw jasje. De Belgische ontwerper Charles Kaisin nam de Village onder handen en het resultaat is verbluffend. Omdat de winkels tijdens de Late Night Shopping langer open zijn, heb je dus meer dan genoeg tijd om de duizend verrassingen die je opwachten te ontdekken.

Je favoriete winkels ken je van binnen en van buiten, maar weet je welke van die shops Belgisch zijn? Ga in de Village op zoek naar etalages waar het ‘Proud’-logo te zien is. Tot en met oktober herken je daaraan de winkels van eigen bodem. Niet alleen is die dag speciale animatie in de Village, jouw favoriete boetiek neemt misschien zelfs deel aan een one-day-offer. Meer fun, meer korting, wat wil je nog meer?

Trending outfits in Fashion Show
Nog niet zeker hoe jouw ideale outfit er volgend seizoen moet uitzien? Laat je inspireren door de Fashion Shows die speciaal vanaf 16 uur plaatsvinden. Heb je daar items gezien die eigenlijk in jouw kast moeten hangen? Geen zorgen, want er zijn die dag ook nog uitzonderlijke aanbiedingen: tot 30% korting bij aankoop van minimaal twee stuks.

Na het shoppen genieten van een glaasje cava en lekker hapje? Overtime organiseert speciaal voor jou een Fashion Edition van hun bekende netwerk-event. Je kunt op zo’n avond indruk maken op je collega’s met je opmerkelijke dansmoves, en dat kan nu ook nog eens met je laatste aankopen. Niet alleen de DJ’s die het feestje op gang brengen zullen die avond stralen.

Nog meer tijd nodig om te shoppen?
Is ook deze dag te snel voorbijgevlogen? Niet getreurd! Tot en met oktober staat Maasmechelen Village helemaal in het teken van Proud to be Belgian. Ontdek wat er hier de komende maanden te beleven valt.

Meer dan honderd luxeboetieks met buitengewone aanbiedingen
op talrijke merken.
Plan hier meteen je volgende bezoek.