OMG: Fabrizio ligt op het strand met een blondine, en het is niet Pommeline!

Print
OMG: Fabrizio ligt op het strand met een blondine, en het is niet Pommeline!

Foto: Instagram | @team_tempa

Al weken vragen ‘Temptation’-fans zich af hoe het zit tussen Fabrizio en zijn verloofde Pommeline. De twee poseerden in een ver verleden maar al te graag samen op foto’s die ze dan met verliefde bijschriften deelden op Instagram. Die lieve posts bleven plots uit, en fans vroegen zich dan ook massaal af of de twee nog een koppel vormden. Het lijkt erop van niet, want nu is Fabrizio met een blondine gespot op het strand. Eén tip: het gaat niet om Pommeline!

De relatie van de voormalige ‘Temptation’-verleiders kende een waar hoogtepunt toen ze zich verloofden in oktober vorig jaar. Maar nu lijkt Fabrizio zelf bezweken te zijn aan de ‘Temptation’…

Rumour has it dat Fabrizio en Pommeline een van de deelnemende koppels vormen in het programma ‘Temptation Island VIPS’, al werd dat nooit door hen bevestigd. De dame waarmee Fabrizio gezien werd, Julia Muller, blijkt een van de verleidsters van het programma te zijn. Oh. My. God. Is de verleider uiteindelijk zelf verleid?

Op Pommeline’s Instagram was eerder ook te zien hoe ze haar ‘Fabrizio’-tattoo liet weglaseren. De kliniek waar ze dat liet doen reageerde toen met “Een oude fout verwijderen”. Het laatste sprankeltje hoop is nu helemaal verdwenen en het lijkt dus officieel over & out te zijn. Daarmee sneuvelt meteen de zoveelste ‘Temptation’-relatie.

Zelf houden Fabrizio en Pom de lippen stijf op elkaar en reageren ze niet op de geruchten. We doen een kleine gok dat dat wel eens iets te maken kan hebben met de zwijgplicht die gepaard gaat met het programma 'Temptation Island VIPS'. Op hun eigen verhaal is het dus waarschijnlijk nog even wachten!

Meer over BV

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video