Ella Leyers post hilarische foto over miskoop: “Ik zie eruit als een verlepte barvrouw die te veel kinderen heeft gehad”

Print
Ella Leyers post hilarische foto over miskoop: “Ik zie eruit als een verlepte barvrouw die te veel kinderen heeft gehad”

Foto: Instagram | Ella Leyers

Het wereldwijde web is een oneindig walhalla aan shoppingmogelijkheden voor fashionista’s. Al moet je in tijden van filters en fotoshop opletten dat je geen ordinaire kopie in de bus krijgt van hetgeen er op foto waanzinnig goed uitzag. Ella Leyers (30) kan erover meepraten. Zij kocht een sexy jurk die toch niet helemaal aan de verwachtingen voldeed. Gelukkig weet de actrice er altijd een positieve draai aan te geven. Ze postte dan ook een hilarische foto op Instagram waarin we onszelf allemaal herkennen.

Bloemenprint: fancy. Een beetje cleavage: sexy. Een mooie split in de rok: score. Alle componenten leken aanwezig te zijn voor een goede koop. Tot Ella Leyers de vintage jurk effectief aantrok. “Dat meisje op de webshop ziet eruit als een sexy yoga instructrice”, schrijft Leyers bij de foto op Instagram. “Ik zie eruit als een verlepte barvrouw die te snel te veel kinderen heeft gehad.”

 

Och Ella, een strijkijzer erover, enkele knoopjes openzetten, misschien een tailleriempje, en jij zal dat model het nakijken geven!

Meer over BV

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video