Deze topseries en films verschijnen in juni op Netflix

Print
Deze topseries en films verschijnen in juni op Netflix

Foto: Warner Bros / Fox / Netflix

Laten we allemaal eerlijk zijn: zelfs in zomerse temperaturen durven we lekker onderuit te liggen voor de televisie om onze favoriete series te bingewatchen. Dat zal in juni niet anders zijn, zeker niet als je weet welke toppers er op streamingplatform Netflix zullen verschijnen. Wij lijsten onze favorieten die jullie zeker niet mogen missen op!

Black Mirror - seizoen 5

Het internet stond nog op z'n kop na de interactieve Black Mirror-film 'Bandersnatch', maar nu is het eindelijk zover: seizoen 5 is er! Daar was ook al heel wat rond te doen, want niemand minder dan Miley Cyrus maakt haar opwachting. Waarom? Daar ga je gewoon voor moeten kijken!

Glee - seizoen 1-6

De muzikale serie 'Glee' veroverde al onze harten in 2009 met de vrolijke coversongs. Voor de fans is er goed nieuws, want alle seizoenen - dat zijn er zes - verschijnen vanaf 30 juni op Netflix. Alsjeblieft!

Designated Survirvor - seizoen 3

Vorig jaar trok maker ABC de stekker uit 'Designated Survivor', maar Netflix hoorde de gebeden van fans en besloot het over te nemen en een derde seizoen te maken. Je kan de nieuwe afleveringen met onze favoriete president Tom Kirkman vanaf nu in één ruk uitkijken!

The Hangover: Part III

Woohoo! Het derde deel van de legendarische 'Hangover'-films met o.a. Bradley Cooper, Zach Galifianakis en Ken Jeong kan je gewoon weer helemaal herbeleven.

Dunkirk

Dunkirk is een oorlogsfilm gebaseerd op de slag bij Duinkerke tijdens de Tweede Wereldoorlog. Als je een beetje verliefd bent op Harry Styles, ken je de film ongetwijfeld al. Vanaf 15 juni kan je anderhalfuur kwijlen en popcorn eten, yiha!

 

Annabelle: Creation

Snel bang van hororfilms? Dan is 'Annabelle: Creation' eentje waar je best een filmbuddy voor rekruteert. Slapeloze nachten dus vanaf 13 juni, want de angstaanjagende pop zal je ongetwijfeld achtervolgen in je nachtmerries. 

 

Meer over films & series

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video