Met deze veelzijdige jurk kom jij makkelijk heel de zomer door

Print
Met deze veelzijdige jurk kom jij makkelijk heel de zomer door

Foto: houseacct.com

Een makkelijk te combineren jurk die er fancy as f*ck uitziet, niet veel hoeft te kosten, én nog comfortabel zit ook? Dan moet jij ‘slip dress’ intypen in het zoekvakje bij je volgende shopmarathon. De slip dress is ondertussen een regelrechte hit op Instagram. Wij tonen je hoe je ‘m op verschillende manieren kunt dragen, de hele zomer lang.

 

LEKKER CASUAL

Haal je favoriete paar sneakers uit de kast en trek ze aan onder je gloednieuwe slip dress. Zonnebril in de aanslag, tasje in je handen, en jij kunt de deur uit in een comfy outfit waarmee je tegelijkertijd heel wat oohs en aahs zal oprapen.

 

NAAR ’T WERK

Een jurk die verdacht veel mee heeft van lingerie aantrekken naar een belangrijke meeting? Why not?! Maar gooi er dan wel een blazer bovenop. Je wil nu ook niet laten uitschijnen dat je je overslapen hebt en dan zo maar in de auto gesprongen bent.

 

LAAGJESTHERAPIE

Toont het Belgische weer zich opnieuw van z’n beste zelf? NOT! Geen probleem, want ook een slip dress gecombineerd met een cosy sweater lijkt een match made in heaven te zijn.

 

TRENCHCOAT

Klaar voor een avondje uit? Trek je hoogste hakken aan en haal nog snel je geliefde trenchcoat uit de kast voor onderweg. Hoofden zullen draaien, dat is zeker!

 

COVER UP

Heb jij het liever iets beter bedekt? Ook dat is geen uitdaging voor de satijnen jurk. Trek er een hemdje overheen en knoop de uiteindes. Je zult nog steeds de show stelen, al dan niet voor creatieve insteek.

Meer over shoppen

Meest recente video's

Meer video