OH JAAA! Kreunen maakt de seks beter, en wel hierom

Print
OH JAAA! Kreunen maakt de seks beter, en wel hierom

Foto: Unsplash

We kennen allemaal de OOH’s en de AAH’s tijdens de seks, en eerlijk: zonder die geluidjes zou seks gewoon raar en awkward zijn. Maar er is meer, want nu blijkt dat onze seksgeluiden ervoor zorgen dat de seks beter is. Aha, brul het vanavond dus maar eens stevig uit!

“Heel zachtjes, geen kreuntjes en geen lachjes”, zong K3 nog in die goeie ouwe tijd, maar de wetenschap geeft ze nu ongelijk! Een Amerikaanse studie die gepubliceerd werd in de ‘Archives of Sexual Behavior’ bewijst namelijk dat die geluiden de seks verbeteren, zelfs kleine of zachte kreuntjes.

JAAAA!

NYU-professor Zhana Vrangalova zegt dat dat komt omdat we met deze geluiden aan onze partner laten weten dat we het fijn vinden. Klinkt logisch! Daarnaast heeft kreunen tijdens de seks ook een praktische functie: veel en/of luid kreunen betekent duidelijk “meer van dat”, en zo leer je eigenlijk je partner aan wat je leuk en minder leuk vindt. Hoe meer je elkaar leert, hoe beter de seks natuurlijk!

DON'T BE SHY

Een goede raad van (s)experts is dan ook om je tijdens de sexytime volledig te laten gaan en niet verlegen te zijn om de geluiden die je maakt: hoe natuurlijker, hoe beter! Zelfs kleine kreuntjes kunnen al zorgen voor een sexy mood. Doe wat goed voelt op dat moment!

Voel je je al zelfzeker over je kreun? Dan kan je nog extra oefenen door, jawel, jezelf op te nemen. Zo kan je terugluisteren én jezelf wat verbeteren tegen de volgende vrijpartij. Whoop whoop! Jij hebt binnenkort een pro-‘OOOH’.

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video