Picknickparty? Met deze gerechtjes scoor jij zeker en vast!

Maandag lieten we jullie al kennismaken met de nieuwe (oldschool) trend, namelijk organiseer eens een picknick! Na genoeg inspiratie te hebben opgedaan qua decoratie (halloo, tapijten en palletten!) is het nu tijd voor het echte werk: het koken. Geen idee wat je je gasten zoal serveert? We got you!
Print
  • Hydrateren

(Bijna?) het belangrijkste op een feestje: de drankjes! Als het tijdens de zomer warm is, zorg dan zeker voor een fris drankje voor je gasten. Water met een fruitsmaakje en wat muntblaadjes zullen niet alleen voor verkoeling zorgen, het ziet er ook nog eens leuk uit!

  • Make your own mimosa

Niet zo voor water? Dan is een mimosabar een goede oplossing! Zet enkele flessen schuimwijn en verschillende soorten sapjes op een bar, eventueel aangevuld met vers fruit. Zo kunnen je gasten zelf naar hartenlust mixen!

  • Ice ice baby

Je hebt vast al wel eens een drankje met suikerspin in gezien (dit smelt dan wanneer je de schuimwijn erover giet!), maar wil je écht origineel zijn? Serveer dan eens fruitijsjes in je drankje! Ziet er leuk uit en smaakt eens zo goed!

  • Healthy pizza

Zin in pizza maar wil je het toch healthy houden? Maak dan eens een watermeloenpizza! Heel simpel en oh zo lekker (ps: combineren met échte pizza toegestaan natuurlijk ;) !)

  • Going bananas

Bananen banaal? Helemaal niet! Steek ze op stokjes, wentel ze in gesmolten chocola en leg ze even in de vriezer en tadaaa, ijsjes! Niet zo voor ijs? Probeer dan eens banana-sushi!

  • Prep prep prep

Het leuke aan een picknick is dat je alles op voorhand kan maken! Doe yoghurt, havermout en fruit in een potje en zet in de koelkast, ook pannenkoekjes kan je al een dag op voorhand bakken, en zo kunnen we blijven doorgaan. Groentjes, pizza, sandwiches? Alles kan! Smakelijk!

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video