Tijd om te shoppen! Deze vier zomerse stuks zijn onmisbaar in je ‘work wardrobe’

Print
Tijd om te shoppen! Deze vier zomerse stuks zijn onmisbaar in je ‘work wardrobe’

Foto: Pinterest

De zon verstopt zich voorlopig even terug achter de wolken, maar dat geeft ons nog wat extra tijd om onze kleerkast klaar te maken voor als het weer wat warmer wordt. Dit keer geven we je advies voor je ‘werk kleerkast’. Want hoe kort is nu eigenlijk té kort en hoeveel bloot is aanvaardbaar op kantoor? Vergeet je zorgen, met deze vier basisstuks zit je áltijd goed!

 

Een midi-rok of -jurk

Let the legs out! Geen ieniemienie korte exemplaren, maar wel jurken en rokken met een acceptabele lengte. Zalig lichte stofjes die fleurig meewaaien als je door de wandelgangen paradeert. Yes, please!

 

Een vleugje pastel

Neutrale tinten kan je combineren met een 'pop of pastel' om je outfit niet saai te maken. Ga voor schoenen, een accessoire of een kledingstuk in een pastelkleurtje en je bent klaar om te shinen op de werkvloer.

 

Patronen & prints

Er zijn nu eenmaal prints die nooit uit de mode gaan. Denk aan de bloemenprint (groundbreaking, we know), maar daarnaast zijn er ook donkerdere, stoerdere opties. Combineer met neutrale tonen (of voor de durvers met een andere print), et voila!

 

Een goeie blazer

Kleed je lekker zomers, en trek er snel een blazer over om je look tien keer netter en professioneler te maken. Ga voor een effen of een geruit exemplaar! Je kan hier bijna niets mis mee doen, tenzij je beslist er enkel een bralette - of helemaal niets - onder te dragen: not so office-proof…

Bron foto's: Pinterest

Trending

Meer leesplezier

Meest recente video's

Meer video